Neste sesong

NM finalene i alle aldersklasser fra 15 år og opp er unnagjort. Det er sesongens endelige punktum i innebandy Norge…

Men, Vålerenga har en stor jobb å gjøre, vi ønsker å skinne neste år, vi ønsker at klanens gode og trofaste VIF-fans også skal få øynene opp for «lillebror-innebandy», vi ønsker tette og spennende oppgjør, fart, trykk og action.

Da nytter det ikke å ligge på latsiden, nå er tiden da vi har møter oftere enn andre skifter sokker, nå er tiden hvor det jobbes på bakrommet, nå er tiden hvor viktige beslutninger tas og de rette rundt laget og på laget spikres, til blått!

Våre største oppgaver først, er å få med sponsorer og lagspillere utenfor banen, og det jobbes samtidig med et sportslig apparat rundt lagene og rundt arrangementene.

Vi er på det nærmeste enige med og kommet veldig langt i prosessen rundt det sportslige apparatet rundt elitelaget, og håper på å kunne presentere dette før 1.mai.
Vi har alt lagt et «hårete» mål, om NM sluttspill om ett år, skal vi nå dit i debutsesongen, så er vi totalt avhengige av å være mange og sterke til å «dra det blå tauet» i samme retning, har du noe du vil bidra med, trenger du en «bonus-familie», som bruker endel fritid på noe vi tror på og brenner for, og tilhøre en sosialt fantastisk gruppe folk, så tar du kontakt med oss og tilbyr deg å bli med oss i en eller annen rolle.

Kanskje akkurat du er vår neste speaker, eller med i vår sponsorgruppe, arrangement gruppe, dugnadsgruppe, eller med rundt ett av våre lag enten på banen eller ringside.

Alle som vil «Vålerengas lillebror» noe godt, er ønsket med i ett felles løft, for at vi skal bli blant de største innebandy-Norge noen gang har møtt på.

Vi tar gjerne rollen som minstemann blant hockey- og fotball-brødre innad i klubben, men i innebandy-Norge, har vi et klart ønske om å ta plass i førersetet!