Damene rekrutterer

Damelaget har bygget et rykte om et svært godt miljø.
Stadig kontaktes vi av spillere som har fått med seg hvordan vi har det og ønsker å vite mer og kanskje prøve seg. Det er vi veldig stolte av!

Siste halvdel av forrige sesong var litt preget av at vi kun hadde en målvakt. Når hun i tillegg fikk en langtidsskade og er usikker foran hele den kommende sesongen, var vi raskt på jakt etter forsterkninger på denne plassen.

Da er det svært gledelig å kunne presentere 2 nye målvakter foran denne sesongen. En rutinert dame med erfaring fra 1.divisjonsspill får vi i Mona Aulibråten. Et ungt talent som allerede vil pushe førstnevnte får vi i 16 år gamle Natasha Jensen. Vi er kjempefornøyde med å ha sikret oss disse to.

Når det gjelder utespillere beholder vi de fleste som var i spill for oss sist sesong. Inn har det allerede kommet noen, og flere prøvespiller for oss i disse dager. Linn Jahr kommer fra Østensjø og Anne Bolstad fra Nedre Furuset.
I tillegg er Marie Pellart tilbake etter et års pause.

Det er liten tvil om at trenerteamet har nok å holde styr på 🙂
Sturla Hagen fortsetter som hovedtrener og har i år med seg Kristian Skaug og Adrian Gustavsson, som begge også var involvert sist sesong.